Gezondheid van kop tot staart, je dier is het waard!
Webwinkel Keurmerk9,6 @ Webwinkelkeur
0
0
Gezondheid van kop tot staart, je dier is het waard!

Team D-tails

Bestellen bij D-tails --> Wie doet wat?

Als je besteld bij D-tails koop je artikelen bij Michan en Miranda.
Wij runnen de winkel, de webwinkel, het magazijn en de educatieruimte samen met ons team.
We stellen ons graag voor:

Michan: Partner van Miranda en vader van 3 kinderen. Michan zorgt voor de logistiek in het magazijn en al het regelwerk rondom de samenwerkingen met onze beschermde werkplekken. Op deze werkplekken worden alle kruiden ingepakt en hooiruiven gemaakt. Daarnaast kun je hem tegenkomen op de winkelvloer, hij draait zijn hand niet om voor adviezen over gedrag en voeding.  

Miranda: Partner in crime van Michan zowel werk als privé, dus het gezegde werk en privé scheiden gaat hier niet op! Moeder van 1 zoon, 2 dochters, 1 hond, 2 katten en 11 konijnen. Paraveterinair in hart en nieren, ruim 12 jaar in verschillende dierenklinieken gewerkt. Op de werkvloer een duizendpoot die zich met alle facetten van het bedrijf bezig houdt. Passie voor voeding en gezondheid en een enorme liefde voor dieren in algemene zin. 
Afgestudeerd paraveterinair | voedingsdeskundige hond, kat, konijn, knaagdier en paard | kruidengeneeskundige dier allround | konijnendeskundige | konijnen gedragstherapeut i.o.

Je kunt bij Miranda een afspraak maken voor een kruidenbar voor jouw paard, voedingsadvies op maat, een kruidenadvies, vragen over je konijn of knaagdieren, voor het knippen van de nagels van hond, kat, konijn en knaagdier en voor het chippen van je kat of konijn. Dit kan in Lelystad.
Afspraak inplannen.

Rob: Onze wandelende encyclopedie in de winkel! Met meer dan 40 jaar ervaring op de winkelvloer kan Rob je helpen met alle praktische adviezen. 

Roxana: Is net als Miranda afgestudeerd als paraveterinair en heeft daarnaast een opleiding tot Huisdieren Health Coach afgerond. Ze is bezig met haar opleiding tot voedingsdeskundige en basis Fytotherapie. Roxana is gek op haar Sheltie Nugget waar ze graag mee op pad is.
In de winkel kun je haar echt overal tegenkomen, deze bezige bij pakt pakketten in, verzamelt veel kruidenbestellingen, adviseert klanten en maakt ook de nodige uurtjes achter de computer om te zorgen dat alles zo goed mogelijk op de webshop te vinden is. Ze fotografeert er in het magazijn flink op los om alle kruiden en hondensnacks van een mooie foto te voorzien.

Janneke: Janneke heeft 17 jaar bij een collega winkel gewerkt en is moeder van een zoontje en 2 spaniels Jip en Louie. Ze is opgeleid tot vakbekwaam medewerker dierverzorging, heeft in het verleden ook in de ouderenzorg gewerkt en besteed haar vrije tijd graag buiten in de natuur.
Ze heeft ook vrijwilligerswerk gedaan bij dierenasiel Crailo en de egelopvang in Huizen
Van alle markten thuis en veel allround kennis en altijd in voor een praatje of advies.
Janneke is helemaal gek met dieren, in de toekomst zou zij graag een sanctuary beginnen in het buitenland.

Je kunt bij Janneke een afspraak maken voor het knippen van de nagels van je hond, kat, konijn of knaagdier. Dit kan in Bussum.
Afspraak inplannen.

Account informatie

Social media

Socials

9,6Webwinkel KeurmerkWij scoren een 9,6 op Webwinkelkeur

D-tails

Apolloweg 64
8239DA Lelystad
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW nummer: NL8102.41274.B.01
KvK nummer: 32088383
SKAL: 108182 / NL-BIO-01

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »