Aandacht voor gezondheid en welzijn van dieren
Compleet assortiment
Fysieke winkel met vakbekwame dierenliefhebbers
0
0
Aandacht voor gezondheid en welzijn van dieren
Compleet assortiment
Fysieke winkel met vakbekwame dierenliefhebbers

Team D-tails

Bestellen bij D-tails --> Wie doet wat?

Als je besteld bij D-tails koop je artikelen bij Michan en Miranda.
Wij runnen de winkel, de webwinkel, het magazijn en de educatieruimte samen met een heel team.
We stellen ons graag voor:

Michan: Partner van Miranda en vader van 3 kinderen. Michan zorgt voor de logistiek in het magazijn en al het regelwerk rondom de samenwerkingen met onze beschermde werkplekken. Op deze werkplekken worden alle kruiden ingepakt en hooiruiven gemaakt. Daarnaast kun je hem tegenkomen op de winkelvloer, hij draait zijn hand niet om voor adviezen over gedrag en voeding.  

Miranda: Partner in crime van Michan zowel werk als privé, dus het gezegde werk en privé scheiden gaat hier niet op! Moeder van 1 zoon, 2 dochters, 1 hond, 2 katten en 11 konijnen. Paraveterinair in hart en nieren, ruim 12 jaar in verschillende dierenklinieken gewerkt. Op de werkvloer een duizendpoot die zich met alle facetten van het bedrijf bezig houdt. Passie voor voeding en gezondheid en een enorme liefde voor dieren in algemene zin. 
Afgestudeerd paraveterinair | voedingsdeskundige hond, kat, konijn, knaagdier en paard | kruidengeneeskundige dier allround | konijnendeskundige | konijnen gedragstherapeut i.o.

Je kunt bij Miranda een afspraak maken voor een voedingsadvies op maat, een kruidenadvies, vragen over je konijn of knaagdieren, voor het knippen van de nagels van hond, kat, konijn en knaagdier en voor het chippen van je kat of konijn. Dit kan in Bussum of in Lelystad.
Afspraak inplannen.

Rob: Onze wandelende encyclopedie in de winkel! Met meer dan 40 jaar ervaring op de winkelvloer kan Rob je helpen met alle praktische adviezen. 

Dylan: Afgestudeerd dierverzorger met als specialisatie dierenspeciaalzaak. Na zijn stage bij ons is hij blijven hangen en werkt inmiddels al heel wat jaren mee. Dylan is dagelijks bezig met het bestellen en op voorraad houden van alle artikelen. Daarnaast kun je hem vinden op de werkvloer om te adviseren of in het magazijn waar hij ook weleens een pakket inpakt. Als je appt naar de webwinkel telefoon beantwoord Dylan meestal je vragen. Als hij vakantie heeft neemt Miranda het over.
Thuis heeft hij 2 pyrrhura's, een kip en een hond.

Amon: Naast zijn BMX topsport en zijn HBO opleiding weet Amon ook regelmatig nog tijd te vinden om een aantal uren bij ons te helpen. Je kunt hem vinden op de winkelvloer achter de kassa, in het kruidenhok om bestellingen in te pakken of achter de computer om Miranda, Roxana, Sara en Elisabeth te ondersteunen bij allerhande achter de schermen webshop klusjes.

Roxana: Is net als Miranda afgestudeerd als paraveterinair en heeft daarnaast een opleiding tot Huisdieren Health Coach afgerond. Ze is bezig met haar opleiding tot voedingsdeskundige en basis Fytotherapie. Roxana is gek op haar Sheltie Nugget waar ze graag mee op pad is.
In de winkel kun je haar echt overal tegenkomen, deze bezige bij pakt pakketten in, verzamelt veel kruidenbestellingen, adviseert klanten en maakt ook de nodige uurtjes achter de computer om te zorgen dat alles zo goed mogelijk op de webshop te vinden is. Ze fotografeert er in het magazijn flink op los om alle kruiden en hondensnacks van een mooie foto te voorzien.

Je kunt bij Roxana een afspraak maken voor het knippen van de nagels van je hond. Dit kan in Bussum.
Afspraak inplannen.

Elisabeth: Cavia's.. als je Elisabeth zegt zeg je ook cavia's. Naast haar liefde voor deze dieren heeft ze een verzorgpaard waar ze graag de nodige uurtjes aan besteed. In de winkel kun je haar tegenkomen achter de kassa waar ze je graag helpt met diverse vragen. Ze is net als Sara bezig met haar opleiding tot Huisdieren Health Coach en net als Roxana met basis Fytotherapie. Achter de schermen helpt ze mee de voorraad juist weer te geven en te controleren of de prijzen en leverbaarheid correct zijn.

Je kunt bij Elisabeth een afspraak maken voor het knippen van de nagels van konijn en knaagdier. Dit kan in Bussum.
Afspraak inplannen.

Annika: Nog druk aan het studeren, maar in de uren die ze vrij is komt ze graag werken.
Haar droom is een eigen trimsalon en met haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen gaat ze hier absoluut komen. Thuis geniet ze van haar dieren. In de winkel kom je haar vooral tegen op vrijdagavond en zaterdag.

Carmen: Een boot! Dat is waar ze vrijwel elk weekend op te vinden is.
Samen met haar vriend woont ze letterlijk om de hoek. Ze komt elke dag lopend naar het werk en geniet van alle klanten. Carmen kom je vooral tegen achter de kassa en daarnaast leert ze van iedereen in het team de kneepjes van het vak.

Mette: Studeert geschiedenis in Utrecht en combineert dit met winkel en webshop werkzaamheden.
Je komt haar in de winkel tegen op zondag en maandag. Daarnaast kan het ook maar zo zijn dat ze je pakket ingepakt heeft. 

Marcus: Is na zijn opleiding bij ons begonnen achter de schermen, hij houd zich bezig me invoeren aanpassen van producten, vele uren typen en tikken tot het product perfect online staat.

Nathalie: Mini paardjes, een schattig hondje en konijnen, het leven van Nathalie. Bij ons is ze vaak te vinden bij afdeling webshop en vooral inpakken van de kruiden orders is ze een talent in.
De is veel door de weeks te vinden bij ons in Bussum

Nasma: Zit nog vol op school, rijd paard (springt) maar op haar vrije uren en dagen is ze bij ons te vinden in de winkel. 
Facebook, Instagram en tik-tok zijn zijn 'ding' ze is een super gedreven regisseur en komt met de leukste ideeën om het team viraal te laten gaan.  

Account informatie

Social media

Socials

9,6Webwinkel KeurmerkWij scoren een 9,6 op Webwinkelkeur

D-tails

Landstraat 8
1401EN Bussum
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW nummer: NL8102.41274.B.01
KvK nummer: 32088383
SKAL: 108182 / NL-BIO-01

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »