Aandacht voor gezondheid en welzijn van dieren
Compleet assortiment
Fysieke winkel met vakbekwame dierenliefhebbers
0
0
Aandacht voor gezondheid en welzijn van dieren
Compleet assortiment
Fysieke winkel met vakbekwame dierenliefhebbers

Team D-tails

Bestellen bij D-tails --> Wie doet wat?

Als je besteld bij D-tails koop je artikelen bij Michan en Miranda.
Wij runnen de winkel, de webwinkel, het magazijn en de educatieruimte samen met een heel team.
We stellen ons graag voor:

Michan: Partner van Miranda en vader van 3 kinderen. Michan zorgt voor de logistiek in het magazijn en al het regelwerk rondom de samenwerkingen met onze beschermde werkplekken. Op deze werkplekken worden alle kruiden ingepakt en hooiruiven gemaakt. Daarnaast kun je hem tegenkomen op de winkelvloer, hij draait zijn hand niet om voor adviezen over gedrag en voeding.  

Miranda: Partner in crime van Michan zowel werk als privé, dus het gezegde werk en privé scheiden gaat hier niet op! Moeder van 1 zoon, 2 dochters, 1 hond, 2 katten en 11 konijnen. Paraveterinair in hart en nieren, ruim 12 jaar in verschillende dierenklinieken gewerkt. Op de werkvloer een duizendpoot die zich met alle facetten van het bedrijf bezig houdt. Passie voor voeding en gezondheid en een enorme liefde voor dieren in algemene zin. 
Afgestudeerd paraveterinair | voedingsdeskundige hond, kat, konijn, knaagdier en paard | kruidengeneeskundige dier allround | konijnendeskundige | konijnen gedragstherapeut i.o.

Je kunt bij Miranda een afspraak maken voor een kruidenbar voor jouw paard, voedingsadvies op maat, een kruidenadvies, vragen over je konijn of knaagdieren, voor het knippen van de nagels van hond, kat, konijn en knaagdier en voor het chippen van je kat of konijn. Dit kan in Lelystad.
Afspraak inplannen.

Rob: Onze wandelende encyclopedie in de winkel! Met meer dan 40 jaar ervaring op de winkelvloer kan Rob je helpen met alle praktische adviezen. 

Dylan: Afgestudeerd dierverzorger met als specialisatie dierenspeciaalzaak. Na zijn stage bij ons is hij blijven hangen en werkt inmiddels al heel wat jaren mee. Dylan is dagelijks bezig met het bestellen en op voorraad houden van alle artikelen. Daarnaast kun je hem vinden op de werkvloer om te adviseren of in het magazijn waar hij ook weleens een pakket inpakt. Als je appt naar de webwinkel telefoon beantwoord Dylan meestal je vragen. Als hij vakantie heeft neemt Miranda het over.
Thuis heeft hij 2 pyrrhura's, een kip en een hond.

Roxana: Is net als Miranda afgestudeerd als paraveterinair en heeft daarnaast een opleiding tot Huisdieren Health Coach afgerond. Ze is bezig met haar opleiding tot voedingsdeskundige en basis Fytotherapie. Roxana is gek op haar Sheltie Nugget waar ze graag mee op pad is.
In de winkel kun je haar echt overal tegenkomen, deze bezige bij pakt pakketten in, verzamelt veel kruidenbestellingen, adviseert klanten en maakt ook de nodige uurtjes achter de computer om te zorgen dat alles zo goed mogelijk op de webshop te vinden is. Ze fotografeert er in het magazijn flink op los om alle kruiden en hondensnacks van een mooie foto te voorzien.

Je kunt bij Roxana een afspraak maken voor het knippen van de nagels van je hond. Dit kan in Bussum.
Afspraak inplannen.

Annika: Nog druk aan het studeren, maar in de uren die ze vrij is komt ze graag werken.
Haar droom is een eigen trimsalon en met haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen gaat ze hier absoluut komen. Thuis geniet ze van haar dieren. In de winkel kom je haar vooral tegen op vrijdagavond en zaterdag.

Carmen: Een boot! Dat is waar ze vrijwel elk weekend op te vinden is.
Samen met haar vriend woont ze letterlijk om de hoek. Ze komt elke dag lopend naar het werk en geniet van alle klanten. Carmen kom je vooral tegen achter de kassa en daarnaast leert ze van iedereen in het team de kneepjes van het vak.

Nathalie: Mini paardjes, een schattig hondje en konijnen, het leven van Nathalie. Met een opleiding dierverzorging op zak heeft ze kennis over elk dier. Ze staat zowel op de winkelvloer als bij de webshop en tussen de kruiden.

Janneke: Janneke heeft 17 jaar bij een collega winkel gewerkt en is moeder van een zoontje en 2 spaniels Jip en Louie. Ze is opgeleid tot vakbekwaam medewerker dierverzorging, heeft in het verleden ook in de ouderenzorg gewerkt en besteed haar vrije tijd graag buiten in de natuur.
Ze heeft ook vrijwilligerswerk gedaan bij dierenasiel Crailo en de egelopvang in Huizen
Van alle markten thuis en veel allround kennis en altijd in voor een praatje of advies.
Janneke is helemaal gek met dieren, in de toekomst zou zij graag een sanctuary beginnen in het buitenland.

Je kunt bij Janneke een afspraak maken voor het knippen van de nagels van je hond, kat, konijn of knaagdier. Dit kan in Bussum.
Afspraak inplannen.

Account informatie

Social media

Socials

9,6Webwinkel KeurmerkWij scoren een 9,6 op Webwinkelkeur

D-tails

Landstraat 8
1401EN Bussum
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW nummer: NL8102.41274.B.01
KvK nummer: 32088383
SKAL: 108182 / NL-BIO-01

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »