Gezondheid van kop tot staart, je dier is het waard!
Webwinkel Keurmerk9,6 @ Webwinkelkeur
0
0
Gezondheid van kop tot staart, je dier is het waard!

Klantenpas Loyalty programma - D-tails

Klantenpas Loyalty programma - D-tails

Het verzamelen van punten is de moeite waard! Je kunt je punten snel en eenvoudig inwisselen voor leuke cadeaus, extra korting of doneren aan een opvang.

Zo profiteer jij van ons loyalty programma:
STAP 1: Maak een D-tails klantenaccount aan. Als geregistreerde D-tails klant heb je automatisch toegang tot het loyalty programma en ontvang je 10 punten als welkomstgeschenk.

STAP 2: Verzamel punten. Bij iedere aankoop ontvang je per € 1,00 - 1 punt.

STAP 3: Wissel je punten in. Je kunt al vanaf 50 punten je favoriete beloning uit de loyalty shop in je winkelwagen leggen of aan een door jouw gekozen opvang doneren.

Zo verzamel je loyalty punten:
Voor iedere € 1,00 van de bestelwaarde ontvang je 1 punt. Bij bedragen eindigend op centen, worden de punten vanaf € 0,50 afgerond (bijvoorbeeld: voor een bestelling van € 12,45 ontvang je 12, voor een bestelling van € 13,85 ontvang je 14 punten).

Je ontvangt je punten automtisch op je account nadat je bestelling in zijn geheel is betaald en verzonden. 

Als er een verschil bestaat tussen de bestelwaarde en het betaalde bedrag (bijv. door een retourzending of een fout in de levering) ontvang je alleen de punten voor het daadwerkelijk betaalde bedrag.

In onze winkel kun je aan de kassa ook gebruik maken van ons Loyalty programma. Dit kan met een klantenpas, via een klantenpas app of op postcode. Online is dit niet nodig, omdat het Loyalty programma daar automatisch aan jouw account is gekoppeld.

Mocht je vragen hebben, mail of bel ons gerust.

Account informatie

Social media

Socials

9,6Webwinkel KeurmerkWij scoren een 9,6 op Webwinkelkeur

D-tails

Apolloweg 64
8239DA Lelystad
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW nummer: NL8102.41274.B.01
KvK nummer: 32088383
SKAL: 108182 / NL-BIO-01

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »