Aandacht voor gezondheid en welzijn van dieren
Compleet assortiment
Fysieke winkel met vakbekwame dierenliefhebbers
0
0
Aandacht voor gezondheid en welzijn van dieren
Compleet assortiment
Fysieke winkel met vakbekwame dierenliefhebbers

Hondenbrokken | D-tails

Hondenbrokken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. De meeste hondenbrokken zijn een krokante variant. Daarnaast zijn er ook nog hondenbrokken zonder gr...

Hondenbrokken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. De meeste hondenbrokken zijn een krokante variant. Daarnaast zijn er ook nog hondenbrokken zonder graan, hondenbrokken met veel vlees, biologische brokken en brokken zonder toevoegingen bijvoorbeeld. We zullen per merk kort toelichten wat hun brokken precies inhouden.

Acana

Acana hondenvoer is een wereldwijd bekend merk in de hondenbrokken. De brokken worden gemaakt in gecertificeerde keukens in Alberta in Canada. Deze voeding maakt geen gebruik van bulk verwerkte grondstoffen of ingrediënten, maar juist van ingrediënten die duurzaam uit de regio komen door boeren en mensen die ze ook daadwerkelijk vertrouwen.

Applaws

Applaws is alleen maar bereid uit natuurlijke ingrediënten. Deze voeding moet een afspiegeling geven van het natuurlijke dieet van een hond. Applaws maakt geen gebruik van kleur, geur of smaakstoffen en geen chemische toevoegingen in al zijn producten. Alle brokken van Applaws zijn 75%vlees en 25% groente.

Biofood

Biofood hondenvoeding is opgebouwd uit natuurlijke hoogwaardige en zuivere dierlijke- en plantaardige grondstoffen. De honden voeding van Biofood bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingstoffen, zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Dit zorgt voor een goede gezondheid van je hond. Bij elke biofood variant is het eiwit en vetgehalte aangepast aan de energie behoefte van de hond.

Canex

Canex voeding staat voor puur natuur. Aan de brokken van Canex worden geen kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd, daarnaast worden de brokken geconserveerd met vitamine C en E. Door de jarenlange kennis blijft Canex hun producten steeds meer verbeteren om zo de beste voeding te creëren van jouw hond.

CaroCroc

CaroCroc is Nederlandse hondenvoeding die al sinds 1932 actief is. CaroCroc heeft een ruim assortiment, zodat er veel elke hond wel een geschikte voeding is. Alle producten van CaroCroc zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en met uiterste zorg samengesteld.

Casa Fera

Cesa Fera haalt de natuur in huis. De voeding is namelijk opgebouwd uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen en deze ondersteunen de weerstand van je hond. Daarnaast zijn alle producten van Casa fera gebaseerd op een wetenschappelijk onderzoek en volledig tarwegluten vrij.

Cavom

Cavom zorgt voor een volledige en hoogwaardige maaltijd voor je hond. Deze voeding zal je hond in topconditie en bevat alle voedingstoffen in de juiste verhouding. De brokken van cavom zijn geperste brokken. Zo zijn de brokken in hun zuiverste vorm en dat zonder gebruik te maken van stoom bij het persen.

Content

Content hondenvoer is een compleet hondenvoer met een simpele receptuur. Geschikt voor volwassen honden met een normale activiteit. Door de eenvoud van de brok heeft de hond weinig kans op klachten.

Ecostyle

Ecostyle is een zeer natuurlijke hondenvoeding met eerlijke en pure ingrediënten. Ecostyle biedt hondenvoeding voor alle rassen. Daarnaast hebben ze ook voeding voor honden met huid, spier en darm problemen. Alle producten hebben kruiden toegevoegd die het lichaam op een goede manier ondersteunen.

Eukanuba

Eukanuba verkoopt al sinds 1969 hoge kwaliteit hondenvoeding, na jarenlange ervaring weet men bij Eukanuba precies wat een hond nodig heeft en hebben ze precies de ingrediënten in de voeding gestopt die een hond nodig heeft. Eukanuba heeft hondenvoeding voor alle rassen in allerlei verschillende maten en smaken.

Farmfood

Farmfood heeft hondenvoeding voor alle soorten honden. Farm food verpakt de voeding op 2 verschillende manieren. Zo heb je de ouderwetse papieren zak waar de voeding zonder beschermende atmosfeer de zak is in gegaan. En de zak met beschermende atmosfeer waardoor de voeding langer houdbaar is na productie.

Fokker

Fokker hondenvoer is samengesteld door voedingsdeskundigen én door de mensen uit de praktijk. Met als doel het creëren van de meest optimale voeding voor de hond in elke fase van zijn leven. Daarom bevatten de voedingen van Fokker uitsluitend de allerbeste ingrediënten.

Greenfield

Greenfield hondenvoer biedt verschillende soorten 'lekker' en goed uitgebalanceerd voer. Gezond en met veel zorg samengesteld uit eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Greenfield 21 hondenvoer is vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. Wel bevat Greenfield hondenvoer volop gezonde en belangrijke bestanddelen zoals fructo-oligosachariden(fos), visolie (omega3).

Hill’s

Hill’s heeft ruim 80 jaar ervaring op het gebied van dierenvoeding. Met behulp van hun wetenschappelijke inzichten hebben ze voor een breed aanbod aan hondenvoer op de markt. Het hondenvoer van Hill’s bevat een nauwkeurig uitgebalanceerde hoeveelheid energie, eiwitten en vitamines.

Impress your dog

Impress your dog wilt gezonde hondenvoeding bieden, omdat die de eerste stap is naar een gezond en gelukkig leven. Daarom heeft het hondenvoer alleen natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige kleur-, geur en smaakstoffen. Hiermee wordt de basis gelegd voor een gelukkig leven. De verpakkingen van Impress your dog zijn ook erg milieu vriendelijk.

Natural Health

Natural health hondenvoer wordt op een natuurlijke manier geconserveerd en bevat daardoor ook geen toegevoegde kleur-, geur en smaakstoffen. Natural Health heeft een ruim assortiment voor alle honden en hondenrassen.

Nutro

Alle producten van Nutro zijn graanvrij geproduceerd. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten uit de natuur om jouw hond sterker, jeugdiger en vitaler te maken. Daarnaast zijn alle producten van Nutro gemaakt zonder chemische conservingsmiddelen.

Opti Life

Opti Life hondenvoer wordt gemaakt door Versele Laga en staat garant voor een kwalitatieve voeding. De Opti Life hondenvoer reeks bestaat uit een mini, medium en maxi serie brokken, die voor de hond, elk hun eigen specifieke behoeften vervullen. Per serie brokken bestaat het Opti Life hondenvoer uit verschillende smaken / eiwitbronnen.

Orijen

Orijen hondenvoer wordt vers gemaakt in Canada. Alle voeding van Orijen hebben 80% vers vlees of vis. De producten zijn laag in koolhydraten door een laag glychemische groenten en fruit. Tot slot worden alle ingrediënten gegaard in eigen gezonde sappen, hierdoor is er geen toevoeging van water nodig

Prins

Prins heeft een van de grootste assortimenten aan hondenvoeding. Zo hebben ze voeding voor alle honden en hondenrassen. Daarnaast hebben ze ook een ruim assortiment aan dieet voeding. Alle voeding is ook in alle maten te verkrijgen. Alle producten van prins zijn kleur-, geur en smaakstof vrij.

Proplan

De voeding van proplan is rijk aan eiwitten, waardoor de spieren en organen sterker worden. Daarnaast heeft de voeding van Proplan een laag vet gehalte. Het voer van Proplan bevatten alle benodigde vitaminen en mineralen die nodig zijn voor je hond. Veel producten zijn ook nog graanvrij.

Renske

De hondenvoeding van Renske is 100% natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit. Het voer van Renske wordt ook als erg lekker ervaren door de honden. Zo kan je je hond ook op een verantwoordelijke manier verwennen. Renske heeft verse vlees maaltijden, droogvoer en andere gezonde beloningen. Alle producten van Renske zijn geschikt voor alle honden.

Royal Canin

Royal Canin heeft het grootste assortiment aan hondenvoeding. Ze hebben voor elke hond/ ras wel een bepaald soort voeding die precies is afgestemd op hun wensen en behoeften. Het dier staat echt centraal bij Royal Canin en hier is ook alles op afstelt bij dit merk. Zoek je een specifieke hondenvoer dan kan je als eerste gaan zoeken bij Royal Canin.

Smolke

De voeding van Smolke is erg gezond. Het bevat alle volop vitamines, mineralen en natuurlijke kwaliteitsingrediënten. De voeding is 100% uitgebalanceerd voor iedere levensfase van je hond. De voeding zorgt voor een goed gebit, goede vacht en ondersteunt de spijsvertering van de hond. Er zitten geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen, chemische antioxidanten, conserveermiddelen, toegevoegde suikers en tarwegluten in de producten van Smolke.

Yarrah

Sinds 1992 produceert Yarrah alleen nog maar biologische dierenvoeding. Ze willen langzamerhand een beweging opgaan brengen naar een betere wereld. Er zitten geen verborgen ingrediënten en chemische toevoegingen in de producten van Yarrah.

ZiwiPeak

ZiwiPeak is gedroogde voeding voor hond en kat uit Nieuw Zeeland, bereid van 90-95% spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot van Hert, Vis, Lam en Rund. Aangevuld met de Nieuw Zeelandse groenlipmosselen de natuurlijke bron van glucosamine en chrondoitine.

Filter
245 producten
Acana Acana CLASSICS Classic Red
Acana CLASSICS Classic Red

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€3,99 Incl. btw
Acana Acana CLASSICS Prairie Poultry
Acana CLASSICS Prairie Poultry

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€19,65 Incl. btw
Acana Acana CLASSICS Wild Coast
Acana CLASSICS Wild Coast

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€23,25 Incl. btw
Acana Acana HERITAGE Adult Dog
Acana HERITAGE Adult Dog

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€23,25 Incl. btw
Acana Acana HERITAGE Adult Large Breed
Acana HERITAGE Adult Large Breed

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€83,75 Incl. btw
Acana Acana HERITAGE Adult Small Breed
Acana HERITAGE Adult Small Breed

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€4,55 Incl. btw
Acana Acana HERITAGE Light & Fit
Acana HERITAGE Light & Fit

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€23,25 Incl. btw
Acana Acana HERITAGE Puppy & Junior
Acana HERITAGE Puppy & Junior

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€4,65 Incl. btw
Acana Acana HERITAGE Puppy Large Breed
Acana HERITAGE Puppy Large Breed

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€82,95 Incl. btw
Acana Acana HERITAGE Puppy Small Breed
Acana HERITAGE Puppy Small Breed

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€23,25 Incl. btw
Acana Acana HERITAGE Senior Dog
Acana HERITAGE Senior Dog

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€23,25 Incl. btw
Acana Acana HERITAGE Sport & Agility
Acana HERITAGE Sport & Agility

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€83,50 Incl. btw
Acana Acana REGIONALS Grasslands Dog
Acana REGIONALS Grasslands Dog

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€30,50 Incl. btw
Acana Acana REGIONALS Pacifica Dog
Acana REGIONALS Pacifica Dog

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€30,25 Incl. btw
Acana Acana REGIONALS Ranchlands Dog
Acana REGIONALS Ranchlands Dog

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€31,95 Incl. btw
Acana Acana REGIONALS Wild Prairie Dog
Acana REGIONALS Wild Prairie Dog

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€28,95 Incl. btw
Acana Acana SINGLES Free-Run Duck
Acana SINGLES Free-Run Duck

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€31,95 Incl. btw
Acana Acana SINGLES Grass-Fed Lamb
Acana SINGLES Grass-Fed Lamb

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€29,65 Incl. btw
Acana Acana SINGLES Yorkshire Pork
Acana SINGLES Yorkshire Pork

Deliverytime

Een geopende zak Acana hondenvoedi...

Een geopende zak Acana ...

Nu te bestellen
€28,25 Incl. btw
Applaws Applaws DOG DRY Adult Chicken LB
Applaws DOG DRY Adult Chicken LB

Deliverytime

Graanvrije voeding voor de grote v...

Graanvrije voeding voor...

Nu te bestellen
€19,95 Incl. btw
Applaws Applaws DOG DRY Adult Chicken S&M
Applaws DOG DRY Adult Chicken S&M

Deliverytime

Droge graanvrije voeding voor klei...

Droge graanvrije voedin...

Nu te bestellen
€19,95 Incl. btw
Applaws Applaws DOG DRY Adult Lamb S&M
Applaws DOG DRY Adult Lamb S&M

Deliverytime

Complete droogvoeding voor kleine ...

Complete droogvoeding v...

Nu te bestellen
€19,95 Incl. btw
Applaws Applaws DOG DRY Puppy Chicken LB
Applaws DOG DRY Puppy Chicken LB

Deliverytime

Graanvrije droogvoeding voor pups....

Graanvrije droogvoeding...

Nu te bestellen
€19,95€19,95 Incl. btw
Applaws Applaws DOG DRY Puppy Chicken S&M
Applaws DOG DRY Puppy Chicken S&M

Deliverytime

Complete droogvoeding voor de klei...

Complete droogvoeding v...

Nu te bestellen
€19,95€19,95 Incl. btw
  • Aandacht voor gezondheid en welzijn van dieren
  • Compleet assortiment
  • Fysieke winkel met vakbekwame dierenliefhebbers

Overige categorieën in Hond

Hondenbrokken | D-tails

Hondenbrokken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. De meeste hondenbrokken zijn een krokante variant. Daarnaast zijn er ook nog hondenbrokken zonder graan, hondenbrokken met veel vlees, biologische brokken en brokken zonder toevoegingen bijvoorbeeld. We zullen per merk kort toelichten wat hun brokken precies inhouden.

Acana

Acana hondenvoer is een wereldwijd bekend merk in de hondenbrokken. De brokken worden gemaakt in gecertificeerde keukens in Alberta in Canada. Deze voeding maakt geen gebruik van bulk verwerkte grondstoffen of ingrediënten, maar juist van ingrediënten die duurzaam uit de regio komen door boeren en mensen die ze ook daadwerkelijk vertrouwen.

Applaws

Applaws is alleen maar bereid uit natuurlijke ingrediënten. Deze voeding moet een afspiegeling geven van het natuurlijke dieet van een hond. Applaws maakt geen gebruik van kleur, geur of smaakstoffen en geen chemische toevoegingen in al zijn producten. Alle brokken van Applaws zijn 75%vlees en 25% groente.

Biofood

Biofood hondenvoeding is opgebouwd uit natuurlijke hoogwaardige en zuivere dierlijke- en plantaardige grondstoffen. De honden voeding van Biofood bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingstoffen, zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Dit zorgt voor een goede gezondheid van je hond. Bij elke biofood variant is het eiwit en vetgehalte aangepast aan de energie behoefte van de hond.

Canex

Canex voeding staat voor puur natuur. Aan de brokken van Canex worden geen kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd, daarnaast worden de brokken geconserveerd met vitamine C en E. Door de jarenlange kennis blijft Canex hun producten steeds meer verbeteren om zo de beste voeding te creëren van jouw hond.

CaroCroc

CaroCroc is Nederlandse hondenvoeding die al sinds 1932 actief is. CaroCroc heeft een ruim assortiment, zodat er veel elke hond wel een geschikte voeding is. Alle producten van CaroCroc zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en met uiterste zorg samengesteld.

Casa Fera

Cesa Fera haalt de natuur in huis. De voeding is namelijk opgebouwd uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen en deze ondersteunen de weerstand van je hond. Daarnaast zijn alle producten van Casa fera gebaseerd op een wetenschappelijk onderzoek en volledig tarwegluten vrij.

Cavom

Cavom zorgt voor een volledige en hoogwaardige maaltijd voor je hond. Deze voeding zal je hond in topconditie en bevat alle voedingstoffen in de juiste verhouding. De brokken van cavom zijn geperste brokken. Zo zijn de brokken in hun zuiverste vorm en dat zonder gebruik te maken van stoom bij het persen.

Content

Content hondenvoer is een compleet hondenvoer met een simpele receptuur. Geschikt voor volwassen honden met een normale activiteit. Door de eenvoud van de brok heeft de hond weinig kans op klachten.

Ecostyle

Ecostyle is een zeer natuurlijke hondenvoeding met eerlijke en pure ingrediënten. Ecostyle biedt hondenvoeding voor alle rassen. Daarnaast hebben ze ook voeding voor honden met huid, spier en darm problemen. Alle producten hebben kruiden toegevoegd die het lichaam op een goede manier ondersteunen.

Eukanuba

Eukanuba verkoopt al sinds 1969 hoge kwaliteit hondenvoeding, na jarenlange ervaring weet men bij Eukanuba precies wat een hond nodig heeft en hebben ze precies de ingrediënten in de voeding gestopt die een hond nodig heeft. Eukanuba heeft hondenvoeding voor alle rassen in allerlei verschillende maten en smaken.

Farmfood

Farmfood heeft hondenvoeding voor alle soorten honden. Farm food verpakt de voeding op 2 verschillende manieren. Zo heb je de ouderwetse papieren zak waar de voeding zonder beschermende atmosfeer de zak is in gegaan. En de zak met beschermende atmosfeer waardoor de voeding langer houdbaar is na productie.

Fokker

Fokker hondenvoer is samengesteld door voedingsdeskundigen én door de mensen uit de praktijk. Met als doel het creëren van de meest optimale voeding voor de hond in elke fase van zijn leven. Daarom bevatten de voedingen van Fokker uitsluitend de allerbeste ingrediënten.

Greenfield

Greenfield hondenvoer biedt verschillende soorten 'lekker' en goed uitgebalanceerd voer. Gezond en met veel zorg samengesteld uit eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Greenfield 21 hondenvoer is vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. Wel bevat Greenfield hondenvoer volop gezonde en belangrijke bestanddelen zoals fructo-oligosachariden(fos), visolie (omega3).

Hill’s

Hill’s heeft ruim 80 jaar ervaring op het gebied van dierenvoeding. Met behulp van hun wetenschappelijke inzichten hebben ze voor een breed aanbod aan hondenvoer op de markt. Het hondenvoer van Hill’s bevat een nauwkeurig uitgebalanceerde hoeveelheid energie, eiwitten en vitamines.

Impress your dog

Impress your dog wilt gezonde hondenvoeding bieden, omdat die de eerste stap is naar een gezond en gelukkig leven. Daarom heeft het hondenvoer alleen natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige kleur-, geur en smaakstoffen. Hiermee wordt de basis gelegd voor een gelukkig leven. De verpakkingen van Impress your dog zijn ook erg milieu vriendelijk.

Natural Health

Natural health hondenvoer wordt op een natuurlijke manier geconserveerd en bevat daardoor ook geen toegevoegde kleur-, geur en smaakstoffen. Natural Health heeft een ruim assortiment voor alle honden en hondenrassen.

Nutro

Alle producten van Nutro zijn graanvrij geproduceerd. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten uit de natuur om jouw hond sterker, jeugdiger en vitaler te maken. Daarnaast zijn alle producten van Nutro gemaakt zonder chemische conservingsmiddelen.

Opti Life

Opti Life hondenvoer wordt gemaakt door Versele Laga en staat garant voor een kwalitatieve voeding. De Opti Life hondenvoer reeks bestaat uit een mini, medium en maxi serie brokken, die voor de hond, elk hun eigen specifieke behoeften vervullen. Per serie brokken bestaat het Opti Life hondenvoer uit verschillende smaken / eiwitbronnen.

Orijen

Orijen hondenvoer wordt vers gemaakt in Canada. Alle voeding van Orijen hebben 80% vers vlees of vis. De producten zijn laag in koolhydraten door een laag glychemische groenten en fruit. Tot slot worden alle ingrediënten gegaard in eigen gezonde sappen, hierdoor is er geen toevoeging van water nodig

Prins

Prins heeft een van de grootste assortimenten aan hondenvoeding. Zo hebben ze voeding voor alle honden en hondenrassen. Daarnaast hebben ze ook een ruim assortiment aan dieet voeding. Alle voeding is ook in alle maten te verkrijgen. Alle producten van prins zijn kleur-, geur en smaakstof vrij.

Proplan

De voeding van proplan is rijk aan eiwitten, waardoor de spieren en organen sterker worden. Daarnaast heeft de voeding van Proplan een laag vet gehalte. Het voer van Proplan bevatten alle benodigde vitaminen en mineralen die nodig zijn voor je hond. Veel producten zijn ook nog graanvrij.

Renske

De hondenvoeding van Renske is 100% natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit. Het voer van Renske wordt ook als erg lekker ervaren door de honden. Zo kan je je hond ook op een verantwoordelijke manier verwennen. Renske heeft verse vlees maaltijden, droogvoer en andere gezonde beloningen. Alle producten van Renske zijn geschikt voor alle honden.

Royal Canin

Royal Canin heeft het grootste assortiment aan hondenvoeding. Ze hebben voor elke hond/ ras wel een bepaald soort voeding die precies is afgestemd op hun wensen en behoeften. Het dier staat echt centraal bij Royal Canin en hier is ook alles op afstelt bij dit merk. Zoek je een specifieke hondenvoer dan kan je als eerste gaan zoeken bij Royal Canin.

Smolke

De voeding van Smolke is erg gezond. Het bevat alle volop vitamines, mineralen en natuurlijke kwaliteitsingrediënten. De voeding is 100% uitgebalanceerd voor iedere levensfase van je hond. De voeding zorgt voor een goed gebit, goede vacht en ondersteunt de spijsvertering van de hond. Er zitten geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen, chemische antioxidanten, conserveermiddelen, toegevoegde suikers en tarwegluten in de producten van Smolke.

Yarrah

Sinds 1992 produceert Yarrah alleen nog maar biologische dierenvoeding. Ze willen langzamerhand een beweging opgaan brengen naar een betere wereld. Er zitten geen verborgen ingrediënten en chemische toevoegingen in de producten van Yarrah.

ZiwiPeak

ZiwiPeak is gedroogde voeding voor hond en kat uit Nieuw Zeeland, bereid van 90-95% spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot van Hert, Vis, Lam en Rund. Aangevuld met de Nieuw Zeelandse groenlipmosselen de natuurlijke bron van glucosamine en chrondoitine.

Hondenbrokken | D-tails
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »